YouTube TV, concurență pentru televiziunii clasice

Cei care vor să renunțe la televiziunea clasică prin cablu fără să piardă posturile TV preferate pot opta pentru YouTube TV, un nou serviciu de streaming.

Pe blogul oficial Google, gigantul din Mountain View a anunțat oficial o nouă versiune de YouTube. Aceasta din urmă poartă numele YouTube TV și va avea un preț de 35 de dolari pe lună. Justificarea prețului vine prin faptul că veți avea acces la o serie de posturi TV live, inclusiv cele care oferă transmisiuni în direct de la toate meciurile de basketball din Statele Unite.

Cum era de așteptat, cel puțin în prima etapă de propagare, serviciul este disponibil doar în SUA, fără o promisiune fermă legată de momentul în care se vor putea abona și persoane din alte colțuri ale lumii. Rezultatul unui set stufos de zvonuri care s-au răspândit pe mai mulți ani, YouTube TV este modul celor de la la Google de a ajuta numărul din ce în ce mai mare de cord cutters. Acesta este numele dat celor care renunță la televiziunea prin cablu sau satelit pentru servicii de streaming online.

Vor fi incluse servicii de ,,streaming live de la posturi precum ABC, CBS, Fox, NBC, ESPN, posturi TV sportive regionale și zeci de posturi populare. YouTube TV îți oferă tot ce e mai bun din Live TV, de la show-uri de neratat precum Empire, The Voice, The Big Bang Theory sau Scandal, până la transmisiunile sportive în direct pe care ți le dorești. YouTube TV include posturi sportive importante precum EPSN și posturi locale cu transmisiuni sportive precum Fox Sports Networks și Comcast SportsNet pentru a vedea echipele favorite din NBA și MLB.

Noul serviciu de streaming îți va permite să înregistrezi transmisiunile în direct pe care vrei să le vezi ulterior și nu va exista nici o limită de spațiu pentru acest gest. În privința compatibilității, YouTube TV va funcționa pe orice dispozitiv pe care rulați YouTube la ora actuală. Implicit, cu YouTube TV vei avea acces gratuit și la tot conținutul contra cost din categoria YouTube Red Originals. Pentru mai multe detalii despre noul serviciu online accesați tv.youtube.com/welcome

 

 

Sursa: playtech.ro

Horoscoape Romania

Lasă un răspuns

error: Nu copia!